Goran i Karmena

Idilično okruženje Krašograda privuklo je Karmenu i Gorana da upravo u tom slatkom malom gradu organiziraju proslavu svog vjenčanja. A možemo reći da ih je zapravo i potaknulo na taj važan korak.

„Goran bi vam sad rekao da sam ja njega zaprosila, ali nas je zapravo Krašograd potaknuo na vjenčanje“, kroz osmijeh nam je ispričala Karmena. „Prijatelji su nam pokazivali salu gdje su oni bili na vjenčanju, mi smo se oduševili, rezervirali i u njoj se vjenčali. Vrlo jednostavno i gotovo spontano“, naglasila je Karmena.

Vjenčanje je upravo i bilo takvo. Zabavno i slatko. Kako bi rekao fotograf za vjenčanja, zaslužan za ove fotografije, ovo je vjenčanje bila jedna od ‘najluđih’ zabava koja se održala u Krašogradu.

„Uživali smo u vjenčanju, s kojeg ćemo pamtiti mnogo posebnih trenutaka. Jedan od njih je sigurno je i prvi ples kojeg smo otplesali uz Nenu Belana i pjesmu Dotakni me usnama, nama jako dragu pjesmu“, rekla je Karmena.

Karmena i Goran upoznali su se sasvim slučajno, a svoje prste u početku njihove priče, imali su i njihovi prijatelji koji su bili na jednom sasvim drugom zadatku.

„Zajednički prijatelji pokušavali su spojiti moju prijatelji i Goranovog prijatelja. Tako smo se zapravo svi našli zajedno. I na kraju smo se spojili mi “, rekla je Karmena.

Upoznali su se u slučajnom izlasku, a to spontano upoznavanje dovelo ih je do trenutka kada su shvatili da jedan drugom mogu obećati kako će svoj život provesti u ljubavi. Zajedno. I okruženi prijateljima i dragim osobama. U veselom raspoloženju mladenci su bili zahvaljujući svojim prijateljima, koji su pokazali da među njima ima i možda novih estradnih zvijezda.

„Uživali smo na vjenčanju, u toj zabavi i svih malim ludostima koje ćemo pamtiti. Ja ću pamtiti i kako se Goran prije vjenčanja, prije oblačenja za odlazak u crkvu, ležerno kupao u bazenu i uživao“, nasmijala se Karmena.

Ljubavlju i zabavom vjerujemo bit će im ispunjen njihov zajednički život, kojeg će kako su nam rekli živjeti uz puno razumijevanja, tolerancije i ljubavi. To je njihov recept za sreću u braku.

Za vrijeme snimanja vjenčanja ovi sretni i zaljubljeni mladenci pokazali su da su i u dobroj formi, pa je tako fotografiranje vjenčanja prošlo u gotovo sportskom tonu. Snimali smo i u prekrasnim Mokricama gdje je sunčan dan oduševio naše mladence koji su vješto plesali, trčali, bacali lišće i sve ostalo što im je palo na pamet. Jedino nisu uspjeli stajati na trepavicama, no moramo ih ipak pohvaliti jer su pokušali.