Ewgenia i Henrik

Za ljubav ovog para čije vjenčanje ćemo vam predstaviti u nastavku zaslužno je čarobno hrvatsko more, predivan krajolik i miris soli. Ljubav Ewe i Henrika proputovala cijeli svijet i svoje najljepše trenutke doživjela je u čarobnoj Opatiji i na Rabu.

„Henrik me zaprosio na Rabu. Bilo je predivno, a posebno mi je bilo divno jer sam poslije saznala da je sve planirao gotovo godinu dana“, rekla nam je Ewa dok se prisjećala trenutka kada ju je njezin dragi zaprosio. I to na odmoru uz pogled na more i uz predivne detalje koje će Ewa pamtiti cijeli život.

„Doveo je i naše roditelje na Rab. Bilo je divno. Za vrijeme zalaska sunca spustio se na koljena ispred svih i zaprosio me. Večer smo proveli s našim obiteljima, slaveći u restoranu na Rabu“, rekla nam je Ewa.

Tako su proveli i vjenčanje. Otok Rab zamijenili su prekrasnom Opatijom. I dok je Henriku u prosidbi na Rabu pomogao predivan zalazak sunca, u Opatiji su ulazak u brak obilježili velikim vatrometom.

Prijatelji i obitelj njihovu ljubav proslavili su i gotovo profesionalnim koracima na plesnom podiju. Proslavu su otvorili uz zvukove Elvisa Presleya  i njegove romantične balade ‘Can’t Help Falling In Love’.

Fotografiranje vjenčanja mladenaca koji su svoju ljubav okrunili na našoj obali zabilježilo je prekrasne trenutke ovog para koji će se, vjerujemo, sa smiješkom prisjećati obećanja kojeg su jedan drugome dali.

„Vjerujem da će nas humor, poštovanje i blisko prijateljstvo u kojem uživamo gotovo svaki dan voditi i u godinama zajedničkog života“, rekla nam je Ewa i podijelila s nama kako su im roditelji savjetovali da zajednički život provedu u sreći jedan s drugim i u dobrim i u lošim trenucima.

„Pomogli su nam da se spojimo i pronađemo, a vjerujem da će njihovi savjeti pomoći našoj ljubavi da ostane uvijek tako vesela i zaigrana kakva je zabilježena i kroz fotografiranje vjenčanja“, dodala je Ewa.

Svog vjenčanja u čarobnoj Opatiji prisjećat će se kroz pregledavanje fotografija najvažnijeg dana u njihovom životima, i uz sjećanje na savjete i čestitke koje su im dali prijatelji i roditelji.

Ako je suditi po iskustvima sa snimanja vjenčanja, vjerujemo kako će naš ‘morski’ par svoju ljubav slaviti i dalje. Tko zna…možda i opet okruženi ljepotama hrvatske obale.