Borka i Marko

 

Slučajni susreti na tulumima zajedničkih poznanika Borku i Marka uveli su u početak njihove ljubavi. I kao što su ih na početku veze spojili prijatelji i dobra zabava, tako su im zabava i prijatelji ispunili i najvažniji dan u njihovom životu. Nezaboravni trenuci vjenčanja i slavlja njihove ljubavi zauvijek će ostati u njihovim srcima.

„Ono što je meni divno i prelijepo jest da smo uspjeli u naumu da gosti s kojima smo htjeli podijeliti taj naš veseli dan budu sretni , opušteni i ne premoreni“, rekla nam je Borka. Sretni mladenci uživali su u dobroj atmosferi i druženju s prijateljima.

„Super je filing kada u tom beskrajnom čestitanju osjećaš samo neku dobru vibru i iskreni smijeh, naglašava Borka.

Njihova je želja bila organizirati opušteno i ležerno vjenčanje. Organizaciju, pripremu, nabavke i sl. odradili su upravo tako. Tako je bilo i s pripremama za fotografiranje vjenčanja, zabave i priprema.

„S obzirom na to da smo čvrsto odlučili da se oko svadbe nećemo razapeti na sto strana i istrošiti energiju pa na kraju biti umorni i nesvjesni dragih gostiju, uhvatili smo se organizacije potpuno ležerno. Ozbiljno, ali bez panike“, naglašava Borka.

Ozbiljno i bez panike ušli su i u brak, dobro pripremljeni uz ‘kuharicu’ s nizom savjeta koje su im dali njihovi roditelji. A da im je njihova potpora važna pokazuje i onaj tradicionalni čin, danas gotovo zaboravljen, kojeg je Marko vrlo pažljivo napravio i prije same prosidbe.

„Marko je zaprosio mene na staru godinu. Osim što je prosidbu uspio sakriti tako dobro da ju nisam ni očekivala, od mene, pravog ‘control freaka’ uspio je sakriti i činjenicu da je od moga tate, skroz tradicionalno i savršeno pažljivo prema ocu jedinice – tražio moju ruku. To me oduševilo“, rekla je Borka.

Trenutak njihovog prvog susreta na vjenčanju i taj pogled ljubavi, upravo dok je tata pratio svoju jedinicu prema oltaru, ostat će im zauvijek u sjećanju. Zahvaljujući snimanju vjenčanja romantičnu i dobru atmosferu pamtit će zauvijek. A vjerujemo sjetiti je se i u trenucima dok će listati svoju, receptima prepunu – ‘Kuharicu za bračnu sreću’.

„ Djeco, važno je da se dobro razumijete, govorili su nam roditelji prije ulaska u brak. Rekli su nam da je najvažniji sastojak dobrog braka razumijevanje. Razgovor i tolerancija. I čini se da su bili u pravu. Za sada je to u našem braku tako. I dalje pišemo našu  ‘Kuharicu’ s receptima za uspješan brak“, nasmijala se Borka.

„I dalje ostaješ ista osoba. I tvoj partner i dalje ostaje ista osoba. Ali sada smo zajedno dobili neki bogatiji i ukusniji premaz“, mudro je zaključila nasmijana Borka.