Delfina i Danijel

Delfina i Danijel svoj su najljepši dan u životu proslavili u Beču, gradu u kojem žive, i u gradu u kojem je Danijel prije sad već pet godina zaprosio Delfinu. A kao što se on pobrinuo da Delfina nikad ne zaboravi vatromet i prosidbu u najljepšem restoranu u Beču tako se i ona potrudila da dan njihovog vjenčanja, bude dan kojeg će pamtiti zauvijek.

Danijel ju je zaprosio 2013. godine, i to uz pravi vatromet.

„Danijel me iznenadio za Novu godinu 2013. Bili smo na večeri u poznatom restoranu ‘Kahlenberg’ s prelijepim pogledom na grad. U ponoć, kad je počeo vatromet izašli smo na terasu. Danijel je kleknuo na koljena i uz zvuke vatrometa me pitao želim li mu postati žena. Baš me iznenadio! Naravno rekla sam Da“, ispričala nam je Delfina.

I kao što ni prosidba nije bila klasična, takvo nije bilo ni vjenčanje. Njihov dan iz snova obilježila je dobra zabava i slavlje gostiju ali i pravi plesni show kojeg su priredili upravo naši dragi i rasplesani mladenci.

„Pamtit ćemo naše vjenčanje po ljubavi, slavlju i plesu. Posebno nam je drago bilo vidjeti osmijehe i oduševljenje naših prijatelja i obitelji kada smo otplesali prvi ples“, nasmijala se Delfina. Naime ona i Danijel iznenadili su svoje goste i umjesto klasičnog prvog plesa priredili mi pravi show uz pjesme koje su njima posebno drage i koreografiju koju su sami izmislili.

„Bilo je jako zabavno, i to nitko nije očekivao“, dodala je Delfina koja je pomno isplanirala svaki detalj vjenčanja. Djeveruše (male i velike), golubi, baloni, fotografiranje vjenčanja ispred predivnog Parlamenta..da Delfina je mislila na sve.

„Prije dosta godina upoznali su nas prijatelji a sada je nama drago što smo im mogli prirediti zabavan dan i sa svima njima proslaviti našu ljubav“, rekla je Delfina i dodala: „Najljepši trenutak na vjenčanju bio je moj zavjet Danijelu. I kao što je on mene iznenadio svojom romantičnom prosidbom tako sam ja ovaj put njega iznenadila i zadivila svojom hrabrošću i iskrenim obećanjem“, naglasila je Delfina.

Poseban dan Delfine i Danijela ovjekovječen je uz snimanje vjenčanja i posebne fotografije koje su nastale i koje će ih pratiti cijeli život. A vjerujemo da će ih pratiti i ljubav. Uz dobar recept kojeg će se držati.

„Imamo pravi recept za dobar brak. Ništa u životu nije očigledno! Nemoj zaboraviti reći molim te i hvala, naglasila je Delfina.

Vjerujemo kako su se zahvalili i roditeljima koji su im dali savjet za dug i uspješan brak (vjerujemo iz iskustva).

„Kad on bude vatra, ti budi voda. Kad ti budeš vatra, nek on bude voda!“, naglasila je Delfina.