Darinka i Mario

Nekad se sudbina uplete u naše živote i potpuno ih promjeni. Darinka i Mario složili bi se kako je u njihovom slučaju prst sudbine bio zaslužan za početak njihove ljubavne priče…koja još uvijek traje.

Zajednički prijatelj bio je potpuno siguran da su stvoreni jedno za drugo, no nikako ih nije mogao spojiti. Kad su se i konačno upoznali, to je bilo to. Jednostavno su znali.

„Nikad neću zaboraviti dan kada me zaprosio. Bio je to pravi dan iz bajke“rekla nam je Darinka uz smiješak. Već su neko vrijeme živjeli zajedno kada ju je Mario odlučio zaprositi, i potrudio se da to bude  romantično.

„Stan je bio prepun svijeća i svirala je naša omiljena glazba. Pripremio je prsten kojeg je izradio posebno po mojoj želji, i mislio je na sve“,  rekla je Darinka. „Bio je to divan trenutak, taj četvrtak će mi zauvijek ostati u sjećanju“, nasmijala se.

Kao što će im zauvijek ostati u sjećanju i vjenčanje kojeg se prisjete svake godine kada obilježavaju godišnjicu, pregledavajući fotografije svog posebnog dana. Nasmiju se kada se prisjete kako je fotografiranje vjenčanja bilo zabavno, zahvaljujući odlično raspoloženim prijateljima i obitelji.

„Vjenčali smo se jedne vruće subote i uživali u pravom partyju. Danas uživamo u slikama i videu i svaki put se nasmijemo kad vidimo prijatelje i našu obitelj kako uživaju, a posebno kad vidimo sve one male ludosti koje smo izvodili“, rekao je Mario.

„Krivo je more“, pjesma Divljih jagoda, obilježila je početak njihove veze i uvela ih u proslavu njihovog vjenčanja.

„Kad sam je prvi put na vjenčanju vidio u vjenčanici, preplavile su me emocije. Bio sam sretan i siguran da je ona jedina i prava žena za mene“, rekao je Mario.

Darinku i Marija spojio je prst sudbine, prijatelj koji je prepoznao da bi mogli biti dobar par. I bio je u pravu. I kao što su uživali na proslavi svog vjenčanja, vjerujemo da će uživati i dalje.

„Pitate nas što bi bio recept za dobar brak?“, nasmijala se Darinka dok nam je pokušavala odgovoriti i poručila:

„Pitajte nas to za 50 godina. Ako ćemo slaviti zlatni pir, valjda ćemo imati tada dobar recept“.